2011. november 19., szombat

KS-500 vitalitásnövelő Chi-gép levegőággyal - Jelenlegi ára: 119 000 Ft

KS-500 CHI gép eredeti tartóággyal és levegőággyal eladó. Saját gép, kevesethasznált. Jobb és kíméletesebb mint egy csontkovács. Mindig helyrehozta a becsípődéseimet. Licit előtt érdeklődj, mert máshol is hirdetem!
A készülék leírása:
ÉVENTE MINTEGY 300. 000 BETEG ESIK KI TÖBB HÉTRE A MUNKÁJÁBÓL
ÉVENTE 500. 000 BETEG KAP RENDSZERES FIZIOTERÁPIÁS KEZELÉST
ÉVENTE 2. 000 - 2. 500 BETEG LESZ ROKKANTNYUGDÍJAS
HÁTFÁJÁS ÉS GERINCBETEGSÉGEK MIATT
ÉS A KRÓNIKUS BETEGSÉGEK 80%-A IS GERINCELVÁLTOZÁSOKBÓL ERED!
MINDEZEKET A BAJOKAT MEGELŐZHETI, MÁR KIALAKULT GERINCPROBLÉMÁIT SAJÁT OTTHONÁBAN ORVOSOLHATJA,
MINDÖSSZE NAPI 15 PERC IDŐRÁFORDÍTÁSSAL
A KS-500 fekvő testhelyzetben lábainkat egy fekvő 8-as (a végtelen jele) alakú, váltakozó sebességű lengő mozgásba hozza, alaposan megtornáztatva ezzel az egész gerincoszlopot is. A KS-500 használata megszünteti a fáradtságérzetet, feléleszti és harmonizálja az életenergiákat!
A KS-500 légpárnájának felületét FIR (távoli infravörös) sugarakat kibocsátó anyaggal vonták be, hogy a vérkeringés még jobban fokozódjon a gerinc nyújtó és csavaró mozgatása közben!
 A levegőágy egyenletesen támasztja álá az egész testet, az infravörös energia hatására aktivizálódnak a vízbázisú molekulák a testben, a test oxigénszintje megemelkedik. A véráram fokozása révén segít elégetni és kiválasztani a zsírokat és méreganyagokat.
A készülék hatásai a testre és az idegrendszerre:
Teljes ellazulás! Az egyetlen stresszoldó gyógyeszköz!
Ellazítja a szervezetet, helyreállítja a belső szervek egészségét.  Amikor a gerinc porckorongjai, az ínszalagok, az izmok környéke, a véredények és az idegrendszer a finom tornagyakorlatokat végzik, a hasüregi és a belső szervekben is fellép a perisztaltika, javul az energiaellátás.
A stressz következtében tartósan megfeszülnek az izmok és csökken a belső szervek (különösen az alhasi szervek) fiziológiai tevékenysége, ami felborítja a vegetatív idegrendszer egyensúlyát.  Az izomfeszültség mindig hát- és vállfájdalmakkal, a belső szervek fiziológiai működésének csökkenésével jár együtt, aminek tünetei a gyomorsüllyedés, székrekedés és hasmenés. A vegetatív idegrendszer egyensúly hiányának legfőbb tünetei a magas vérnyomás és a végtagok hidegsége. Ez azt jelenti, hogy a rajtunk megfigyelhető tünetek és fájdalmak legnagyobb része stresszből ered.
A vegetatív idegrendszer szabályozza a belső szervek működését. Két csoportra osztható: a szimpatikus és a paraszimpatikus idegekre. Ha stressz ér bennünket, a szimpatikus idegeink izgalmi állapotba kerülnek. Energia felhasználó szerveink erősebben dolgoznak (magasabb lesz a vérnyomásunk és a pulzusunk), de emésztő szerveink, gyomrunk és beleink összehúzódnak és nem dolgozzák föl a táplálékot (székrekedés, hasmenés). Ha viszont ellazulunk, paraszimpatikus idegeink kerülnek izgalmi állapotba és szerveink fiziológiai aktivitása pontosan ellenkezően alakul.
A háromdimenziós lazítási gyakorlatok egyik hatása, hogy oldódik az izmok tartós feszültsége és megnő a paraszimpatikus idegrendszer aktivitása. Tudjuk, hogy, az egészségmegőrzés alapvető módja a stressz megszüntetése. A készülék napi 15 percnyi használata elegendő az egész napi feszültség és fáradtság feloldására: ez a háromdimenziós vitalitásnövelő Chi-gép az, amiről mindig álmodtunk.
Nemcsak a szellemi és testi feszültséget oldja, hanem javítja a gerinc csigolyái közötti porckorongok anyagcseréjét is. A séta vagy az egyenetlen talajon való járkálás a gerincoszlopban finom vízszintes és függőleges hullámmozgást vált ki.
Az egyfolytában több órán át ülő tartásban végzett tevékenység, pl. a gépjármű vezetés, az irodai munka feszültséget okoz a gerincoszlopban, ami hátfájáshoz és scoliózishoz (a gerinc oldalirányú görbüléséhez) vezethet. A csigolyák közötti porckorongok anyagcseréjét a csigolyák mozgatásával javíthatjuk. A scoliózist és a hátfájást legtöbbször a porckorongok csökkent anyagcseréje okozza.
A külön e célra tervezett, távoli infravörös sugarakat kibocsátó levegőágyés a gyengéd, fekvő nyolcas pályájú, háromdimenziós lábmozgatás az egész testben teljesen természetes módon váltja ki a finom, ellazító vízszintes és függőleges hullámmozgást.
Keressük az egyensúlyt és találjuk meg az egészséget!
Bőrszépítés, fogyasztás a jó kondíció érdekében:
A mindennap végzett speciális, finom tornagyakorlatok kiegyensúlyozzák az idegrendszert, szabályozzák a kiválasztást, a bőrt egészségessé, rugalmassá és fénylővé varázsolják. Ugyanakkor a mozgás hatására lebonthatóvá válnak a zsírsejtek. Így könnyen lehetünk szépek és karcsúak.
Elűzi a fáradtságot, csökkenti a vérnyomást. A gerinctornáztató készülék napi 15 perces használata mozgás szempontjából másfél órás séta vagy gyaloglás, pihenés szempontjából kb. 2 órás alvás hatásával ér fel .
A speciális levegőágy (FIR matrac):
Távoli infravörös sugarakat kibocsátó felfújható levegőágy
A levegőágy egyenletesen támasztja alá az egész testet
Az infravörös energia hatására aktivizálódnak a vízbázisú molekulák a testben, a test oxigén-szintje megemelkedik
A véráram fokozása révén segít elégetni és kiválasztani a zsírokat és méreganyagokat
A távoli infravörös sugarzás sajátosságai:
Aktiválja a testünkben lévő vízmolekulákat
Megnövelik testünk oxigén szintjét.
Felmelegíti a testet, kiüríti a zsírt, a vegyszereket és a mérgeket a vérünkből és ezáltal gyorsítja a vérkeringést.  
A szivattyú hatás:
Az orvosi szivattyú elmélet szerint a gyengéd gerinc gyakorlatok során a csigolyák, az ínszalagok és a környező izmok, véredények és idegek mozgatása elősegíti a hasüregi és belső szervek perisztaltikáját (a hernyók gyűrűző mozgásához hasonló gyomor- és bélmozgást) is.
A mai ember általános és veszélyes ellensége a ";;; stressz";;;. Most megvan erre a megoldás: a KS-500 vitalitásnövelő Chi-gépolyan tornaeszköz, amely a stresszt oldja. A legfontosabb az, hogy nincs szükségünk gyógyszerszedésre, nincsenek mellékhatások. Ez az legfontosabb kiindulópont.
Az álmatlanság (alvászavar) megszüntetése:
A vitalitásnövelő Chi-gép páratlan hatása: oldja a feszültséget - javítja az alvást.
Az álmatlanság fő oka a szellemi stressz, ami túlzott izgalmi állapotba hozza a vegetatív idegrendszer szimpatikus idegrendszerét, amit az elektroencefalogramon a nagyfrekvenciás aktivitási állapot jelez. Amikor elérkezik az alvás ideje, előjön az álmatlanságtól való félelem, és ez az izgalom ördögi körként fenntartja az álmatlanságot.
A KS-500 vitalitásnövelő Chi-gép az alsó végtagok gyengéd, ";;; végtelen-görbe";;; pályán történő mozgatásával tornáztatja a gerincet, miáltal az egész gerincoszlop a teljes kerületén spirális körmozgást végez. Ez a gerincvelő paraszimpatikus idegeit arra készteti, hogy oldják föl az izgalmi állapotban lévő szimpatikus idegek feszültségét. Ezáltal megszűnik a szellemi stressz, eltűnik a félelemés a melankólia és ez teljesen megoldja az álmatlanság problémáját. A vitalitásnövelő Chi-gép hatására feloldódik a központi idegrendszer feszültsége, az agy β - hullámai fokozatosan csökkennek, átalakulnak a nyugodt állapotra jellemző α - hullámokká, majd kialakulnak a félálomra jellemző θ - hullámok is.
Ha naponta használjuk a KS-500 vitalitásnövelő Chi-gépetelalvás előtt, ez feloldja a felgyülemlett stresszt. A gyengéd, sima, kiegyensúlyozó (végtelenpályás) mozgás hatására könnyen és fokozatosan kerülünk át az álom édes országába.
A scoliózis (a gerinc oldalirányú görbülése) megelőzése:
A scoliózis gyógyításának legjobb stratégiája a ";;; szükséges elővigyázatossági intézkedések megtétele";;;.
Mindennapi életünkben fordítsunk nagyobb gondot a kiegyensúlyozatlan testhelyzetek korrigálására, naponta végezzük gyengéd gerincjavító gyakorlatokat, ezzel megelőzzük a fizikai terhelés során kialakuló scoliózist.
A folyamatos karbantartás és elővigyázatosság megvédi testünket ettől a betegségtől.
A vitalitásnövelő Chi-gépet kutatóorvosok tervezték úgy, hogy az a gerincoszlopot a teljes kerülete mentén egy gyengéd (végtelenpályás) körkörösmozgásra késztesse. Ez a fajta mozgás megfelel a ";;; törülköző csavarás";;; gyakorlatnak, ahol a gyengéd, sima és kiegyensúlyozott mozgás kiküszöböli az egész napos fáradtság következtében kialakuló scoliózist és korrigálja a gerincoszlopra, az idegekre és a véredényekre nehezedő kedvezőtlen nyomást.
A KS-500 vitalitásnövelő Chi-gép napi használatávalmegelőzhető és/vagy megszüntethető a tartós álló, ülő- vagy hátrányos testhelyzetű munka által okozott scoliózis. A gerincidegek és perifériális idegek nyomástól való megszabadítása helyreállítja az idegrendszer funkcióit és javítja a vérkeringést.
A gerinc kiegyensúlyozása:  
Amikor testünk fekvő helyzetben nyugszik és gerincünket nem terheli súly, a finom mozgatás korrigálja a gerinc apró tengelyeltéréseit. Az ilyen korrekciós hatás viszont gyógyítja, illetve enyhíti az egyes tengelyeltérések következtében a csigolyák közötti ízületekben fellépő működési zavarokat.
Sejtaktiválás:
A szimpatikus idegrendszer stimulálása megnyitja az apró hörgőket, így maximális mennyiségű oxigén áramolhat a tüdőbe. Megnövekszik a tüdőbe beáramló és onnan kiáramló vérmennyiség, fokozódik azoxigénátadásaatüdőből a vérbe és ennek révén testünk sejtjeibe, ami ösztönzi a sejtek anyagcseréjét.
A belső szervek tornáztatása:
A nyugati gyógyászat ismét kezdi figyelembe venni azokat az ősi keleti tradíciókat, amelyek a gyógyítást és a jó egészséget arra az életenergiára koncentrálják, amely minden élőlény csatornáiban áramlik. Nyugati orvosok is egyre nagyobb számban használják az akupunktúrát és hasonló gyógymódokat, az életenergia áramlásának ";;; felélesztésére";;;, a beteg szervek egészségének helyreállítására. A kínaiak eztaz energiát ";;; Chi";;; -nek (csí) nevezik. A Chi-gép elősegíti a ";;; Chi";;; csatornáinak kitisztításátés biztosítja, hogy ez a gyógyító erőforrás végigáramoljon a test összes szervein, visszaállítva a beteg szervek és szervrendszerek normál, sőt jobb működését.


Jelenlegi ára: 119 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 17:31
. KS-500 vitalitásnövelő Chi-gép levegőággyal - Jelenlegi ára: 119 000 Ft

Fontos